dinsdag 6 juni 2017

DE SCOUTS VAN DE VOERMAN ZIJN TERUG VAN PINKSTERKAMP

 
 De scouts van scoutinggroep De Voerman hebben hun Pinksterkamp erop zitten.
Ze zullen gisteravond bekaf zijn thuisgekomen....en vanochtend ging de wekker weer, want school.

De Beijumblogger is gisteravond laat thuis in Beijum teruggekomen na een kleine twee weken vakantie in Spanje, en hij heeft het ook even gehad.

Daarom laat hij de foto's van de afsluitende dag van de scouts op het Pinksterkamp even voor zichzelf spreken.

Het 87ste NPK is begonnen! Ondanks de dreiging van regen, besloot de zon toch om zich van zijn beste kant te laten zien. 
Zaterdag 3 juni rond half 2 kwamen alle deelnemers naar het middenterrein. Tijdens de opening zijn de vlaggen gehesen en zijn de wetten of motto uitgesproken. Luid applaus voor de kinderen! Daarna is het eeuwig vuur aangestoken door de winnaars van vorig jaar bij de scouts en de explorers. Tot slot is door alle speltakken hun thema voor dit jaar gepresenteerd.
De bevers willen hun buren overtuigen dat hun idee van een dierentuin een goed idee is voor bezoekers, maar zeker ook voor de buren. De welpen gaan op ontdekkingsreis in de jungle, want er is een erg mysterieus bouwwerk ontdekt. Daar moeten ze natuurlijk het fijne van weten. De scouts gaan de filmwereld in. Het filmhuis heeft een kaskraker nodig met een Oscar winnende film. De exploreren laten hun liefde voor muziek zien in hun muziekfestivals. Ze moeten alleen wel een dusdanig niveau bereiken dat een subsidie nog steeds gerechtvaardigd is (en het festival helemaal veilig is). En tot slot de pivo's...deze dieners knikken ja tegen de olie en hopelijk zullen deze grondboringen niet tot veel opschudding leiden.
Noordelijkpinksterkamp.nl

Geen opmerkingen: