woensdag 30 mei 2012

KUNST IN DE WIJK DE HUNZE

Vanuit buurwijk de Hunze kwam onderstaand persbericht binnen. Kunst in de Wijk is niet alleen des Beijums, in de Hunze/van Starkenborgh kunnen ze er ook wat van. De rechter flyer is van http://www.dehunzevanstarkenborgh.nl/ geplukt. Even een voorproefje en alvast wat kunstwerken bekijken? Zie hier.
Kunst in de Wijk
Op 2 en 3 juni start de eerste editie van het Kunst in de Wijk in de Hunze/van Starkenborgh. Op deze middagen kan iedereen bij verschillende “aan huis” locaties in deze wijken binnenlopen en genieten van beeldende kunst. Met 22 professionele en semiprofessionele deelnemers mag dit een unieke presentatie genoemd worden. De kunstenaars laten hun werk op 17 locaties zien, verspreid over de beide wijken. De Kunst in de wijk route is georganiseerd door bewoners uit de wijken en leunt met de organisatie stevig op de wijkwebsite: www.dehunzevanstarkenborgh.nl . Door deze geslaagde samenwerking zijn de kosten van de organisatie beperkt gebleven.
Voor meer informatie en overzichten kan op de website gekeken worden! Daar zijn de adressen, de deelnemers en een foto van een van hun werken te vinden. Op alle locaties zal ook een overzichtskaart van de deelnemersroute liggen.
Muziek
Het programma wordt her en der opgevrolijkt met muzikale intermezzo’s. Vast staan de volgende optredens: het Jasmijnkoor zingt op zondag om 15.00 uur aan de Rietveldlaan 47 en Jules Steneker zal op zaterdag om 14.30 uur een pianorecital geven aan de Rietveldlaan 49. Eventuele aanvullingen op dit programma zijn ter plekke bij de deelnemers in te zien.
Stap gerust over de drempel!
Alle woningen waar kunst te zien is zijn te herkennen aan de blauwe posters en de oranje en witte ballonnen. De organisatie hoopt op een grote opkomst, neem vrienden en bekenden mee en: Stap gerust over de drempel!

Geen opmerkingen: