zondag 18 januari 2009

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

De enquête heeft geen opzienbare dingen aan het licht gebracht. De voors en tegens wat betreft de video's houden zich redelijk in evenwicht. Minder fouten in de tekst en meer redactieleden worden er gewenst. Aan het eerste wordt gewerkt. Meer redactieleden is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wél is er een netwerkje rondom Beijumnieuws ontstaan van mensen die tippen, wat opsturen, soms foto's maken en een enkele keer een stukje schrijven. Ook is er iemand die flyers in pdf aanlevert om ze zodoende te kunnen plaatsen. Ik broed nog op een andere lay-out, indeling en kleur.

De video over Vrouwengroep Orchidee is nog niet klaar, die houdt u nog te goed. Het is nog niet helemaal duidelijk of de papieren versie van de Orchideereeks in de krant blijft verschijnen. In elk geval zal ik de multiculturele vrouwengroep digitaal blijven volgen.

De sponsorperiode van Saskia Nieboer's Groene Zon loopt ten einde. Komende week wordt de nieuwe sponsor bekent gemaakt, de puntjes moeten nog even op de i.

Er verschijnen nog steeds anonieme reacties op Beijumnieuws. Er was zelfs een anonieme reageerder afgelopen week die me wilde kapittelen over het aanhalen van (mij bekende) bronnen. De anonieme bron wilde dat ik die andere bronnen aan de kant zou schuiven. Dat schiet niet erg op.Ik ontken niet dat ik bronnen citeer die een bepaalde richting aan een verhaal geven, wat dat betreft is Beijumnieuws ook persoonlijk en gekleurd. Net als alle andere media. Mensen die me(niet anoniem!) terecht willen wijzen of bekritiseren zijn hier welkom. Eventueel interview ik ze als ze daar open voor staan.

Komende week nog video-impressies over de bussluisperikelen en de reactie van de ROEZ over deze zaak.

Geen opmerkingen: