maandag 27 oktober 2008

HEERDSTEE GENOMINEERD VOOR ONDERWIJSPRIJS

Vanaf 14 oktober 2008 tot 24 februari 2009 wordt in elke provincie een eigen onderwijsprijs uitgereikt. De provinciale winnaars worden automatisch genomineerd voor de landelijke finale van de Nationale Onderwijsprijs op 18 maart 2009 (Beurs van Berlage, Amsterdam). De Nationale Innovatieprijs Beroepsonderwijs heeft aparte voorrondes.

Bovenstaande tekst staat te lezen op: http://www.onderwijsprijs.nl/sgl/www/index.php/publisher/articleview/action/view/frmArticleID/12/?SGLSESSID=7bb8db98d7aa490aedf8974a78fe93dc&/1/

De Heerdstee uit Beijum is met nog twee andere scholen genomineerd voor die provinciale prijs. De school is het project Samen goed op weg gestart om ouders bewust te maken van het feit dat zij invloed kunnen hebben op de schoolcarrière van hun kinderen en om hen te laten weten dat de opvoeding van hun kinderen een gedeelde verantwoording is tussen ouders en school. Er worden ouderavonden georganiseerd met diverse thema's. Leerkrachten en het Mobiel Opvoed Informatieteam van de GGD zijn erbij betrokken. De school is net al weer het vierde jaar ingegaan met dit project. De Maranathaschool uit Kornhorn dingt mee naar de provinciale prijs evenals CBS de Bron uit Vriescheloo. Kijk en luister naar een trotse Hans Christiaanse, directeur van de Heerdstee. De uitslag wordt a.s. donderdag, 30 oktober, in het Provinciehuis aan de Martinikerkhof bekend gemaakt.

Geen opmerkingen: