donderdag 6 oktober 2016

HELAAS, GEEN 4MIJL, NIET VERANTWOORD (iemand?)


"Doe dat nou niet, je hebt kans dat je de hele verdere herfst en winter geblesseerd blijft en moeilijk blijft lopen."

Het wordt hem niet komende zondag. Geen 4mijl van Groningen voor ondergetekende. Het wordt hem sterk afgeraden door geraadpleegde deskundigen. Ook door de gezaghebbende mevrouw Beijumnieuws. Vervelend. Het zijn zo van die dagen dat je als jonge man het gevoel krijgt dat je ouder wordt.

Het trainen kreeg iets weg van een martelgang en omdat de Beijumblogger niet aan masochisme doet, en mensen die er verstand van hebben serieus neemt, heeft hij de knoop doorgehakt. Dit jaar niet mee doen aan de 4 mijl van Groningen. Zie ook het bericht van eerder deze week.

Oftewel, de blogger stelt het startbewijs dat we op de foto zien beschikbaar voor de smachtende sporter/hardloper die het niet is gelukt om een startbewijs te bemachtigen. Een mooi nummer, 17.005....
Beijumnieuws@ziggo.nl

Als het goed is staat ondergetekende zondag wel langs de lijn om foto's te maken en om daarna een verslagje te kunnen schrijven.
Update 7/10; 13.30 uur: Het startbewijs is vergeven.

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Johan, een verstandig besluit.

Wijsheid is om jouw talenten te gebruiken, maar tevens om te weten wat jouw beperkingen en tekortkomingen zijn.

Er is het Duitse spreekwoord: "In de beperking toont zich de meester."

Dit spreekwoord kun je ook uitbreiden voor lichamelijke en geestelijke beperkingen (met een creatieve gedachtensprong). Ga uit van wat je wel kunt! Ken je eigen grenzen!

Ouder worden is "grensverleggend", maar dan in terugtredende zin.