vrijdag 5 juni 2015

HET VIADUCT BIJ BEIJUM NOORD IS ZO GOED ALS KLAAR

Fietspad van Bedum naar Stad houdt hier op...
Het nieuwe viaduct dat twee delen van de Groningerweg gaat verbinden en onder de Beneluxweg doorloopt, zal er binnenkort voor gaan zorgen dat de snelle verbinding tussen Zuidwolde en Adorp en de Hornbach en bedrijvenpark Witte Lam in ere wordt hersteld.
Het kruispunt is van gelijkvloers met stoplichten en al naar ongelijkvloers gegaan, voor hoe het er allemaal uit komt te zien zie nog eens het overzichtskaartje bij dit bericht.
De foto, is gisteravond vanaf de kant van Beijum gemaakt. Onder het viaduct door  gaat het richting Witte Lam en Adorp Winsum.

Tijdelijke noodweg met stoplichten bij de Hornbach
Het was stil gisteravond tegen half negen, amper een mens bij de weg bij de Duitse bouwmarkt. Omdat het veilig was stapte de blogger met camera en al op de fiets en fietste onder het nieuwe viaduct door. Vanaf de Hornbach-kant was dat geen probleem, aan de kant van Witte Lam staat een hekwerk dat er voor zorgt dat er niemand door kan.

Bekijk de video (begeleid met pianomuziek). We gaan onder de Beneluxweg door. Het nieuwe verbindingsstuk tussen Zuidwolde en Adorp (enz.) ligt te wachten op de auto\s en automobilisten.

Zojuist op Twitter geplaatst:
Vanaf vanavond 19 uur tot maandagochtend 8 juni 6 uur aansluiting Ring Noord richting Winsum en Lauwersoog in beide richtingen afgesloten!

Update 11:26 uur, op 15 juni gaat de nieuwe doorgang helemaal open, aldus de communicatiemedewerkster van RingGroningen.

1 opmerking:

Anoniem zei


En nu maar hopen dat het bij regen geen vijver is, en bij sneeuw
geen ski -schans !