donderdag 2 april 2015

BENEFIETTOERNOOI VOOR GARY DOMINGO OP SPORTPARK KARDINGE

Een Beijumer mailde:
Op zaterdag 6 juni organiseren vrienden van Gary Domingo op sportpark Kardinge een groot benefiettoernooi voor Gary. Gary is 14 jaar geleden vanuit Angola naar Nederland gebracht om asiel aan te vragen. Hij heeft geen ouders of familie meer in Angola. Nu moet hij naar 12 jaar procederen alsnog terug naar Angola. Hij moet zijn vriendin en zoontje van 1 jaar achterlaten. Gary heeft zich bij het besluit neergelegd en heeft zich het plan voorgenomen om bij terugkeer in Angola hetzelfde te willen bieden aan de kansarme (wees)kinderen als hij hier aan steun heeft ontvangen. Dit wil hij doen door het opzetten van een voetbalschool.
Om hem te helpen zijn doel te realiseren wordt er een benefiettoernooi georganiseerd. Aan dit toernooi doen 24 heren- en 8 dameselftallen mee. Na het voetbalgedeelte is er en barbecue en een groot feest. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, zoals een verloting en een online veiling, om zoveel geld in te zamelen. Alle opbrengsten van dit toernooi gaan naar Gary.  
Sportpark Kardinge
De brief heeft als inhoud:
Graag vraag ik uw aandacht voor Gary Domingo. Gary is een uitgeprocedeerde asielzoeker die na 14 jaar verblijf in Nederland ons land moet verlaten. In de 14 jaar dat hij hier verblijft heeft hij zich altijd verbonden aan GVAV Rapiditas, GVAV heeft mede door het PIPAG project ervoor kunnen zorgen dat Gary voorzien is geweest van eten, drinken, sport en een dak boven zijn hoofd. Hij heeft ook een vriendin waarmee hij bijna een jaar geleden een prachtig kindje mee heeft gekregen, Nathan.
Helaas is er na ellenlange procedures besloten om Gary het land uit te zetten en hem los te rukken van zijn gezin. Gary is hier zeer verdrietig over, maar 1 ding weet hij wel, hij wil de kinderen in Angola graag een betere levensstart bieden dan dat hijzelf heeft moeten doorstaan. Gary is druk bezig met het voorbereiden van zijn vertrek. Zo heeft hij diverse trainingscursussen gevolgd bij de KNVB en o.a. de TC3 met succes afgerond. Dit alles om met de juiste papieren een voetbalschool in Angola te kunnen starten.
Om Gary vanuit Nederland een steuntje in de rug te kunnen geven wordt er op 6 juni een groots toernooi georganiseerd waar +/- 30 verschillende dames en heren elftallen aan mee gaan doen.  Zo wordt er niet alleen van 12:00 tot 18:00 uur gevoetbald, maar is er aansluitend een BBQ en als afsluiting wordt er in de feesttent door lokale DJ’s er een spetterend feest van gemaakt. Er komt veel media-aandacht om het toernooi tot een geslaagd succes te maken.
Om dit maatschappelijk project te realiseren zijn wij opzoek naar sponsoren die ons hierin willen ondersteunen. Zo kunt u o.a. uw naam verbinden aan de velden waar het toernooi gespeeld wordt, aan elke wedstrijdbal van het toernooi en zijn er advertentieruimtes beschikbaar in het programmablad. Ook is het mogelijk om artikelen te schenken voor de verloting of voor de veiling op de website van het toernooi. Daarnaast krijgt u een ticket voor de businesslounge waar u van harte wordt uitgenodigd voor de BBQ en een drankje. Dit biedt u dan ook de mogelijkheid om te netwerken met de andere sponsoren.
Binnenkort zullen wij contact met u opnemen om te bespreken of wilt bijdrage aan het toernooi en kunnen wij alle mogelijkheden met u bespreken. Bent u enthousiast geworden en wilt u niet wachten tot wij u bellen, dan kunt u contact met ons opnemen op 06 - 374 22 659 of via mail domingoaltoernooi@outlook.com. Voor meer informatie over het toernooi kunt de speciale website van het toernooi bezoeken: www.domingoal.nl

Geen opmerkingen: