dinsdag 4 november 2014

EEN NIEUW BANKJE ERBIJ OP PLEIN OOST?

De blogger denkt de wijk goed te kennen. Maar soms voelt hij verwarring. Zoals in dit geval, zie foto: daar stond toch een bankje?
Je kunt jaren op je horloge kijken om te zien hoe laat het is, maar als iemand vraagt wat voor cijfers of letters je op je watch hebt, kun je zomaar het antwoord schuldig moeten blijven. Hoe zat dat ook nog maar? De blogger twijfelt, stonden hier nou drie bankjes?
Bovenste foto is gistermiddag op Plein Oost gemaakt. Wat een raar hekkerig driehoekje staat daar. Wat moet hier beschermd worden? Waar moet de potentiële dief mee vandoor gaan?  Waarom dat kruiselingse lint?
Zal hier een nieuw bankje worden geplaatst? En zo ja, kijkt die dan uit op het plein der pleinen in Beijum? Richting de fotograaf, Plein Oost? Of de andere kant op, richting parkeerplaats en het braakliggende Innersdijk-terrein?

Welke kant wil je op kijken? De blogger tracht de wijk hoog te houden, maar hij denkt zonder filter: Toch beter geen der beide kanten?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gaat Innersdijk toch nog herbouwen?
Ik zag de afgelopen dagen naast het Chinees restaurant ook reeds mannen in oranje werkkleding bezig met kabels in de weer.
Het zou voor het eind van het jaar duidelijk worden, aldus de gemeente Groningen in laatste BOB-krant.

Anoniem zei


Zou mooi zijn hè, 9.31 uur :-).