woensdag 3 september 2014

WATER OPPOMPEN IN KARDINGEGEBIED

Vandaag (30-8;JF) even een rondje Kardinge gebied gedaan, uiteraard met de camera. Het bos gebied is met zijn lange paden niet echt een wandelbos, maar als je verder naar achter komt zeker richting de rand van het gebied dan zie je toch veel meer. Vanuit de rand richting de Noordermolen gelopen, je ziet dan ook het groene huisje staan naast de oude boom. Tot mijn verbazing bleek dat ze water aan het oppompen zijn richting de poldermolen.  Het steigertje stond haast in het water. Dat was voor mij voldoende reden om daar een foto van te maken.

Foto + tekst: Harry Stok

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooie foto. Vooral de scherpte. Zowel dichtbij als ver weg. Wat voor camera �� heb je?

Groet Jeroen

Harry Stok zei

IK gebruik een Nikon D5300 DSLR. De lens die ik hiervoor gebruik is een Tamron 18 -200mm . Het origineel is een RAW (ruwe opname) welke bewerkt is.

Anoniem zei

Je kan via wifi direct uploaden naar het net?

Willem Pauwelussen zei

Misschien is er een molenaar die dit leest die kan verklaren wat hier gebeurt? Berghuis van de Wilhelmina/Koningslaagte misschien?

Harry Stok zei

Wat de wifi aangaat op de D5300, dit kan alleen verbinding maken met een mobiel apparaat, smartphone of tablet. Direct uploaden via kan dus, maar is bij grotere jpg bestanden niet aan te raden.

Ik werk zelf in RAW mode (24MB per opname) en dezen moeten eerst bewerkt worden voor dat dit gebruik kan worden.