donderdag 2 juli 2009

OUTLET KLEDINGZAAK NA HALF JAAR AL WEER DICHT

Kledingwinkel Outlet Store heeft na een half jaar de deuren al weer gesloten. Op 2 januari stond een video op Beijumnieuws nadat de zaak net geopend was. Aan weerskanten van het pand, waar voorheen een fietsenhandelaar in gehuisvest is geweest, stond het woord failliet gekalkt. Het was wellicht beter geweest als deze tekst vanaf het begin van de zaak was verwijderd. De macht van het woord is groot: de zaak bestaat nu niet meer en is hier failliet. Uit nog onbevestigde berichten begreep ik dat het hele complex- dus meerdere zaken- bezoek van de deurwaarder zullen krijgen. Schulden. Niet alleen op Plein Oost, ook op West kunnen zakenpanden het zwaar te verduren hebben.
Zie de video van 2 januari.
Naschrift: ik suggereer niet dat het hele complex failliet is. Ik begrijp dat er schulden zijn maar dat is iets anders dan failliet zijn. Maar de kledingwinkel heeft het hier niet getrokken.

http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/01/nieuwe-winkel-op-plein-west.html

4 opmerkingen:

Kees Huizenga zei

Vanmorgen om 11:00 uur was er een executieverkoop van de complete inventaris van het café en de cafetaria van Het Hof van Beijum op Stoepemaheerd 42.

De verkoop vond plaats in opdracht van de Ontvanger van de Belastingdienst Noord/kantoor Groningen. De belastingdeurwaarder is belast met deze executoriale verkoop.

Bron: het Dagblad van het Noorden van 1 juli 2009, pagina 12.

Anoniem zei

De fietse zaak is niet failliet gegaan en de deurwaarders die op bezoek komen in beijum waar haal je dat verhaal weg dat is niet netjes tegen over de mensen in beijum die worden al negatief bekeken dus eerst invormeren dan PLAATSEN

Kees Huizenga zei

Het Hof van Beijum was vandaag gewoon weer open. Gistermiddag en gisteravond waarschijnlijk ook. Zoals vanouds.

De inventaris van het café en de cafetaria is door een bekende Groninger horecapersoonlijkheid opgekocht.

Karin zei

Die kledingwinkel verkocht alleen rommel kleding van 10/20 jaar terug Cavello trainingspakken waar ik nog in liep in de gabber periode hahahahaha en daar moest dan ook nog flink voor betaald worden !!!
Ook was er geen nw aanvoer van kleding tja dat werkt dus niet.
Hier werkt alleen iets als het echt goedkoop is, ik durf te wedden dat iets als een action het hier super zou doen.