donderdag 2 oktober 2008

BRUISEND EN KLEURRIJK BEIJUM

Zondag de 5e oktober is het weer zo ver. De 2e editie dit jaar van Kleurrijk en Bruisend Beijum zal de buurthuizen weer in feeststemming brengen en Plein-Oost zal in de middag vollopen met mensen. Klik de flyer groter om de informatie te kunnen lezen.
I.v.m. een grote kans op regen is de Sporthal Beijum, bij Plein-Oost, gereserveerd voor de middagactiviteiten. Tussen 14 en 17 uur is er een braderie, kindertrein, springkussen, survival, een klimwand, krattenstapelen en netklimmen. De middag zal worden geopend door Jerry Silvano en u kunt ondermeer genieten van Hindi dans (14.30 uur) en rappers NSI entertainment Dansmariekes (14.45 uur). De middag wordt om 16.00 uur ( tot 17.00 uur) afgesloten door de Javelins.

Vergeet accordeonorkest Neptunus niet die tussen 11.00 en 13.00 uur in Innersdijk optreed.
In het Heerdenhoes zijn Beijumers vanaf 11.00 uur welkom voor o.a. survival, workshop knutselen, workshop djembé, yoga 50+, gym 50+ en sumoworstelen en waskaarten strijken. Hier zijn ook overheerlijke en kleurrijke Hindoestaanse en Surinaamse hapjes te verkrijgen! Maar vergeet het bewegen niet, het motto van de dag is: Beijum eet en beweegt.

Geen opmerkingen: